Het gemak van zakelijke boodschappen bestellen voor bedrijven

Veel consumenten hebben het gemak van boodschappen vanuit de supermarkt thuis laten bezorgen ontdekt. Meerdere aanbieders hebben dezelfde service nu mogelijk gemaakt voor de zakelijke branche. Maar hoe werkt het nou eigenlijk om als bedrijf je zakelijke boodschappen te laten bezorgen en wat zijn de voordelen ervan?

Zakelijke boodschappen: Hoe werkt het?

Voor veel bedrijven kan het laten bezorgen van zakelijke boodschappen een uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen voor je kantoor of kantine, voor een kinderopvang, een zorginstelling etc. Als je relatief veel ‘dagelijkse boodschappen’ nodig hebt, of veel boodschappen in één keer moet halen, kan het aantrekkelijk zijn om dit uit te besteden aan een derde partij. Voor dit soort zakelijke boodschappen kun je denken aan ontbijt of lunch, fruit voor het personeel, producten voor in de pauzes zoals koffie en thee, tussendoortjes zoals koeken of soep en alles voor een gezellige borrel. Bij vele aanbieders kun je online een zakelijk account aanmaken, waarna je gemakkelijk producten uit het assortiment toe kunt voegen aan je winkelmand. Zodra je tevreden bent met je bestelling kun je deze plaatsen en een bezorgmoment kiezen die bij jou past. Sommige aanbieders geven de optie om zakelijke boodschappen op een rekening of factuur te bestellen.

Voordelen van zakelijke boodschappen bestellen

Door zakelijk te bestellen bij online supermarkten of bestaande supermarkten die de mogelijkheid voor online bestellen hebben, zoals Albert Heijn, Jumbo, Deen, Telesuper, Plus, Picnic en vele anderen kun je veel tijd besparen. Daarnaast kun je veel boodschappen in één keer bestellen, of meerdere kleinere bestellingen verspreiden over de week. Door online boodschappen te doen kun je gemakkelijk vanaf kantoor je boodschappenlijstje afwerken en hoef je niet zelf naar de winkel of groothandel te rijden. Bij de meeste aanbieders kun je je levering nog tot 24 uur van tevoren aanpassen. Daarnaast kun je tijdvak voor het afleveren kiezen die jou uitkomt. Online supermarkten die zakelijke boodschappen bezorgen bieden vaak scherpe prijzen en proberen het boodschappen doen voor jou zo efficiënt mogelijk te maken. Bij sommige supermarkten is het ook het geval dat je gemakkelijk je vorige bestelling kunt dupliceren, of dat vaak gekochte producten automatisch naar voren komen als aanrader. Daarnaast kun je online vaak gemakkelijk zien welke producten er in de aanbieding zijn en wordt er vaak boven een bepaald bedrag gratis aan de zaak bezorgd.