Zijn de Justfog e-sigaretten de beste e-sigaretten om cadeau te doen?

Wil je graag van sigaretten overstappen naar e-sigaretten? Dan kom je gelijk veel verschillende soorten merken tegen. Het ene merk duurder dan het andere en allemaal beloven ze wel wat. Het is een feit dat e-sigaretten net zo ongezond zijn als sigaretten. Maar voor je portemonnee kan de e-sigaret wel wat voordeliger zijn. Zodra je gaat opzoeken welk merk beter is, zal je waarschijnlijk de Justfog e-sigaret tegen komen, maar is deze daadwerkelijk beter? Het Smok assortiment is namelijk ook een bekend merk. 

Justfog praktisch en makkelijk

Justfog e-sigaret is een merk van Zuid-Koreaanse afkomst. De e-sigaretten zijn praktische en makkelijk in gebruik. De verdamper kan je vullen met een liquid en het heeft een oplaadbare batterij. De batterij gaat ongeveer 8 uur mee en is binnen 2 uur opgeladen. Daarbij heeft Justfog een groot assortiment in e-sigaretten en liquids. Het is gemakkelijk om de Justfog e-sigaret te vullen met liquid, zo hoef je namelijk alleen maar de mondstuk van de clearomizer er af te draaien en daarna kan je druppel voor druppel de liquid er in doen. Daarbij is de Justfog e-sigaret al vanaf 17,95 euro verkrijgbaar. Een zeer goed merk die weet wat ze doen.

Smok groot assortiment 

Smok is een ander bekend merk in de elektronische sigaretten wereld. Wanneer je als beginnende e-sigaret roker op zoek bent naar een e-sigaret of als vergevorderde, het Smok assortiment heeft het allemaal. Het Smok assortiment is zo groot dat ze zelfs e-sigaretten hebben met touchscreen, led verlichting en nog veel meer. De e-sigaretten zijn klein en compact en gemakkelijk in het gebruik. Het voordeel van deze e-sigaret is dat je niet meer steeds de liquid moet vullen. Zo kan je alleen de pod vervangen om daarna je e-sigaret weer te kunnen gebruiken. Omdat het Smok assortiment zo groot is, kan je er ook voor kiezen om toch voor de standaard e-sigaret te gaan met liquid.